El taxi göteborg

Göteborg Taxi - din pålitliga partner för smidiga och pålitliga taxiresor! Med vår moderna fordonsflotta och erfarna förare strävar vi ständigt efter att erbjuda en förstklassig kundupplevelse. Upptäck vårt tjänsteutbud och boka din nästa resa med Göteborg Taxi för en trygg, pålitlig och bekväm transport. Din resa börjar här!

Boka Göteborg Taxi nu via:

med vår app taxi

Vår Göteborg Taxi app, tillgänglig för både iPhone och Android-enheter, ger dig möjligheten att enkelt och bekvämt boka din taxi i Göteborg. Oavsett om du söker en vanlig taxiresa, en rymligare bil eller vår exklusiva Göteborg Taxi Business-tjänst, kan du anpassa din resa precis efter dina önskemål, el taxi göteborg. Vår app är din nyckel till en problemfri och personlig resa i Göteborg – din bekväma transportlösning bara ett klick bort!

Vip taxi
Billig taxi
Taxi med barnstol
Flygtaxi
Tågtaxi
Tågtaxi Rullstolstaxi
Taxi stor och liten
Taxi buss
Med Taxi Göteborg Telefonnummer:

Toppval för taxi i Göteborg!

Göteborg Taxi finns alltid tillgängligt för dig, dygnet runt, 7 dagar i veckan, för att erbjuda en högkvalitativ service och är välkänt för vår pålitlighet i hela staden.

Göteborg Taxi

Välkommen till Göteborg Taxi – din pålitliga partner för bekväma och tillförlitliga resor i och runt Göteborg. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa taxitjänster för både lokalinvånare och besökare i staden med Göteborg Taxi.

Med våra erfarna förare och moderna fordon garanterar vi en smidig och trygg resa varje gång, el taxi göteborg. Oavsett om det handlar om en kort tur genom staden eller en längre resa med Göteborg Taxi, så är vi här för att göra din resa både bekväm och stressfri. Slå oss en signal när du behöver en taxi i Göteborg, och låt oss ta hand om dina transportbehov.

Boka Taxi Göteborg

Välkommen till Göteborg Taxi! För att enkelt och smidigt boka din nästa taxiresa i Göteborg, kan du använda vår praktiska app eller besöka vår webbplats. Ange din upphämtningsplats, önskad tid och eventuell destination, och vi kommer att se till att en pålitlig och bekväm taxi är redo för dig, el taxi göteborg.

Våra erfarna förare tar dig säkert och professionellt till din destination. Boka taxi Göteborg med oss och upplev kvalitet och pålitlighet i varje aspekt. Tack för att du väljer Göteborg Taxi för dina transportbehov. Vi ser fram emot att ge dig en positiv och bekväm resa i Göteborg.

Taxi Göteborg pris

Göteborg Taxi Sverige har varierande priser beroende på resans karaktär och tidpunkt.

För att få de senaste taxi Göteborg pris, inklusive fasta priser till olika flygplatser och eventuella väntetidsavgifter, kan du enkelt boka en resa via vår app, webbsida eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Priset kan variera beroende på faktorer som tid på dygnet, trafikförhållanden och val av fordonstyp, el taxi göteborg.

Billig Taxi Göteborg

Göteborg taxi fast pris:

  • Personbil (1-4 personer): 269 kr – Pris per kilometer: 11,59 kr
  • Personbil (5-8 personer): 450 kr – Pris per kilometer: 18,69 kr

Priset kan variera beroende på sådana faktorer som tiden på dagen, trafikförhållanden och vald fordonstyp, el taxi göteborg.

Vad kostar taxi per mil?

Jämförelsepriset är baserat på en 10 km resa som tar 15 minuter. Priset inkluderar moms och eventuell grundavgift enligt de aktuella föreskrifterna (VVFS 2006:85).

För att säkerställa hög service och kvalitet vid knutpunkterna tillkommer extra avgifter från markägare till Göteborg Taxi. Dessa avgifter används för att finansiera logistiklösningar, taxivärdar och för att säkerställa att rätt taxibolag som uppfyller specifika krav betjänar knutpunkterna, el taxi göteborg. Priserna inkluderar alltid moms.

En klimatavgift om 60 kr tillkommer.

För bilbarnstol tillkommer en avgift på 120 kr.

Vi på Göteborg Taxi strävar alltid efter att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga priser för våra resenärer.

Fasta priser:

Taxi Landvetter Göteborg Pris

Taxipriser från Göteborg Landvetter Airport varierar beroende på faktorer som avstånd och tidpunkt. För exakta och aktuella priser för taxi i Göteborg Landvetter, vänligen besök vår webbplats eller kontakta oss direkt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för bekväma och pålitliga transporter till och från flygplatsen, el taxi göteborg. Tack för att du väljer Göteborg Taxi för dina transportbehov.

Standard bil (1-4 passagerare): 459 SEK

Stor bil (5-7 passagerare): 849 SEK

Vi strävar alltid efter att erbjuda transparenta och pålitliga taxitjänster för våra resenärer i Göteborg och runt Landvetter Airport.

Våra Tjänster i Göteborg Taxi

Välkommen till vårt serviceutbud! Vi är stolta över att erbjuda dig en mångsidig och pålitlig samling tjänster som är anpassade efter dina individuella transportbehov. Oavsett om du behöver snabb och pålitlig taxi, specialanpassade transporter eller smidiga flygplatstransfer, har vi de lösningar som passar just dig, el taxi göteborg. Vi är här för att göra dina resor smidiga och bekväma!

Personliga Stadsguider

I Göteborg Taxi är våra chaufförer mer än bara förare – de är din personliga stadsguide i fickformat. Med omfattande kunskap om Göteborgs turistattraktioner är de redo att dela med sig av tips så att du kan uppleva det allra bästa under din resa.

Kurir- och Budservice

Förutom våra traditionella persontransporter erbjuder Göteborg Taxi också pålitliga kurir- och budtjänster. Dessa tjänster kan vara till nytta både för företag och privatpersoner, el taxi göteborg. Med oss kan du vara trygg i vetskapen om att dina leveranser kommer att nå fram i tid och med den omsorg de förtjänar.

Företagslösningar

För företag och organisationer med regelbundna transportbehov erbjuder Göteborg Taxi skräddarsydda avtal som passar era specifika krav. Dessa avtal inkluderar förmånliga priser, personlig kundsupport och smidiga faktureringsalternativ. Vi strävar alltid efter att göra affärsuppgörelser enklare och ekonomiskt fördelaktiga för er.

Förboka Göteborg Taxi

Med Göteborg Taxi kan du smidigt förhandsboka din taxiresa, vilket är perfekt när du vill säkerställa din transport i förväg, el taxi göteborg. Du kan enkelt göra din förbokning genom att ringa oss, besöka vår webbplats eller använda vår dedikerade Göteborg Taxi-app. På detta sätt kan du vara trygg i vetskapen om att vi är redo att ta dig dit du behöver vara, när du behöver det.

Färdtjänst med Göteborg Taxi

Vi på Göteborg Taxi erbjuder specialanpassade rullstolstaxibilar för personer med funktionsnedsättningar. Våra fordon är utrustade med antingen ramp eller hiss, vilket garanterar en säker och bekväm upplevelse. Vi strävar efter att göra resor så komfortabla som möjligt för alla våra kunder.

Din pålitliga taxi-partner!

Hos Göteborg Taxi kan du enkelt boka våra taxitjänster direkt. Genom ett enkelt telefonsamtal eller genom att använda vår praktiska app kan våra kunder enkelt boka en Göteborg Taxi som passar deras tidsschema perfekt, el taxi göteborg. Vi är här för att göra dina transporter smidiga och pålitliga, varje gång!

Barnens säkerhet i Göteborg Taxi

Barnstolar och bälteskuddar

Göteborg Taxi står för säkerhet och trygghet för dina små passagerare genom att erbjuda taxitjänster med inbyggda barnstolar och bälteskuddar, el taxi göteborg. För att försäkra oss om att rätt typ av säkerhetsutrustning är redo, rekommenderar vi att du uppger ditt barns ålder och vikt vid bokningen. Genom detta kan våra förare förbereda korrekt utrustning och prioritera säkerheten under hela resan.

Professionell Förarutbildning

På Göteborg Taxi är vi djupt involverade i att säkerställa att våra förare genomgår omfattande säkerhetsutbildning, som inkluderar korrekt hantering av barnsäkerhet i bilen. Denna träning inkluderar att säkerställa att barnen är rätt fastsatta och att säkerhetsprotokoll följs strikt för att garantera deras välbefinnande under hela resan.

Rätt förarutbildning

Hos Göteborg Taxi står säkerheten i centrum, och vår förarutbildning omfattar inte bara säker körning och efterlevnad av trafikregler, utan även medvetenhet om barns särskilda behov och förmåga att hantera eventuella situationer som kan uppstå när barn är med på resan, el taxi göteborg. Våra förare är välutbildade och redo att säkert och ansvarsfullt hantera alla typer av resor, vilket garanterar en trygg och bekymmersfri upplevelse för alla våra passagerare, oavsett ålder.

Skräddarsydda Fordonsalternativ

Hos Göteborg Taxi kan vi erbjuda specialanpassade fordon som är utformade för att möta barns behov på bästa sätt. Dessa fordon kan inkludera extra utrymme för barnvagnar och bekväma faciliteter som är speciellt anpassade för barn, vilket skapar en trygg och bekväm resa för de små passagerarna, el taxi göteborg. Vi är hängivna att göra resan så smidig och säker som möjligt för hela familjen, och våra anpassade fordon är en del av vårt åtagande att erbjuda en förstklassig upplevelse för alla våra passagerare, oavsett ålder.

Taxi Göteborg Landvetter – Flygtaxi

Välkommen till Taxi Göteborg Landvetter – din pålitliga partner för bekväma och pålitliga resor till och från Göteborg Landvetter Airport. Vi förstår betydelsen av att inleda eller avsluta din flygresa på rätt sätt och är här för att göra det smidigt och bekvämt för dig, el taxi göteborg. Genom våra erfarna förare och moderna fordon, strävar vi efter att säkerställa att din transport till eller från flygplatsen blir både trygg och bekväm.

Priserna för våra taxitjänster från och till Landvetter Airport varierar beroende på faktorer som avstånd och tidpunkt på dagen, men självklart strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser. För att få exakta taxipriser för din specifika resa, rekommenderar vi att du direkt kontaktar oss via vår bokningslinje eller besöker vår webbplats. Vi är engagerade i att erbjuda priser som harmoniserar med kvaliteten på de tjänster vi tillhandahåller.

Boka din taxi till eller från Göteborg Landvetter Airport med Taxi Göteborg Landvetter och upplev en trygg och komfortabel resa, el taxi göteborg. Med våra erfarna förare som tar dig dit du behöver vara med noggrannhet och professionalitet ser vi fram emot att vara ditt valda transportalternativ och att göra din flygresa ännu mer problemfri.

el taxi göteborg
el taxi göteborg

Mini Taxi Göteborg

Hos Göteborg Taxi står vi redo med en variationsrik flotta av fordon för att tillgodose olika behov i Göteborg. Vårt utbud omfattar både större och mindre taxibilar, vilket ger flexibilitet och valmöjligheter för våra kunder, el taxi göteborg.

För enskilda resenärer eller mindre sällskap kan du enkelt beställa en vanlig personbil eller en mini taxi Göteborg, idealisk för upp till fyra passagerare. Dessa bilar är komfortabla och passande för kortare resor eller när du reser med färre personer.

För större grupper eller resenärer med mer bagage finns vår taxi buss tillgänglig. Göteborg Taxi erbjuder rymliga alternativ som minibussar eller fordon med extra utrymme, som rymmer upp till sju passagerare eller mer. Dessa alternativ passar särskilt bra för familjer, grupper eller resenärer med extra bagage.

Oavsett om du behöver beställa en större eller mindre taxi i Göteborg kan du smidigt göra det genom Göteborg Taxi mobilapplikation. el taxi göteborg, vår hemsida eller genom att enkelt kontakta vår kundtjänst. Vid bokningen har du möjlighet att specificera vilken fordonsstorlek du föredrar, baserat på dina specifika behov och antalet passagerare.

Genom att erbjuda olika fordonalternativ strävar Göteborg Taxi efter att anpassa sig till varje kunds unika krav och skapa en bekväm och problemfri resa för resenärer i hela Sverige.

Göteborg Taxi företag

För företag erbjuder Göteborg Taxi skräddarsydda företagsavtal som är exakt anpassade efter din organisations behov. Dessa avtal kan inkludera förmånliga priser, dedikerad kundsupport och en smidig faktureringsprocess. Genom att etablera ett företagskonto hos oss slipper företag hantera krångliga betalningar och kvitton i bilen och kan istället hantera sina taxiresor på ett enkelt sätt.

Hos Göteborg Taxi förstår vi vikten av effektivitet och punktlighet för företag, och vi strävar efter att erbjuda pålitlig och snabb taxitjänst, el taxi göteborg. Vår breda flotta av taxibilar kan tillgodose olika behov, inklusive vanliga personbilar, större bilar och specialfordon för personer med funktionsnedsättning.

Genom att samarbeta med Göteborg Taxi får företag tillgång till pålitliga transporttjänster och en engagerad partner för sina företagsresor. Detta bidrar till att förenkla företagets transportbehov och skapar en bekväm och pålitlig resa för både anställda och kunder. Vi finns här för att göra det smidigt för dig och ditt företag, oavsett resans syfte eller omfattning.

Boka din taxi via vår app:

Boka taxi i vår app

Tillgänglig kundsupport
Flexibilitet i tidbokningar
Smidig registreringsprocess
Användarvänligt gränssnitt
Platserkänning
Smidig registreringsprocess

Med taxi nummer: 031-65 00 00

Vad säger våra kunder?

Anna S

"Jag använder alltid Göteborg Taxi när jag behöver en pålitlig och bekväm transport i staden. Deras förare är vänliga och professionella, och bilarna är alltid rena och välunderhållna. Jag känner mig verkligen trygg när jag åker med dem."

Erik B

"Fantastisk service från Göteborg Taxi! Jag blev imponerad av deras snabba svarstid när jag bokade en taxi via deras app. Föraren var punktlig och körde säkert till mitt resmål. Rekommenderar dem starkt!"

Lisa M

  1. "Göteborg Taxi har varit min go-to-taxi när jag har affärsmöten. De har flexibla bokningsalternativ och deras företagsavtal har gjort det mycket smidigt för mig. Priserna är rimliga och servicen är konsekvent på hög nivå."

Boka en taxi nu

Oberoende av om du behöver en större eller mindre taxi, finns vi tillgängliga för bokning via vår app, vår hemsida eller genom ett enkelt samtal till oss.